Gör så här
- Strimla kycklingen i jämnstora bitar. Värm en stekpanna till medelvärme och lägg i kycklingen.
-
Skala löken och dela den på mitten. Skär den i tunna skivor. Häll ner hälften av löken i stekpannan med kycklingen (spara resten till servering), ta sedan i kidneybönorna.
-
När kycklingen har fått lite färg på båda sidor och börjar bli färdig häller du ner kryddmixen och tomatpurén. Häll i vatten enligt kryddmixförpackningens anvisningar och låt allt småkoka ett par minuter.
-
Vitlöksdipp
Häll gräddfilen i en skål och krydda med salt och peppar. Pressa ner vitlöken och rör om. Tillsätt limejuicen och blanda ytterligare en gång. Låt gärna dippen stå till sig i kylen en stund innan servering.
-
Fördela kycklingröran i tortillabröd. Häll på lite salsa, salladsmix, resten av rödlöken och toppa med vitlöksdipp. Stäng brödet och servera gärna med tortillachips.
Strimla kycklingen i jämnstora bitar. Värm en stekpanna till medelvärme och lägg i kycklingen.
Skala löken och dela den på mitten. Skär den i tunna skivor. Häll ner hälften av löken i stekpannan med kycklingen (spara resten till servering), ta sedan i kidneybönorna.
När kycklingen har fått lite färg på båda sidor och börjar bli färdig häller du ner kryddmixen och tomatpurén. Häll i vatten enligt kryddmixförpackningens anvisningar och låt allt småkoka ett par minuter.
Vitlöksdipp:
Häll gräddfilen i en skål och krydda med salt och peppar. Pressa ner vitlöken och rör om. Tillsätt limejuicen och blanda ytterligare en gång. Låt gärna dippen stå till sig i kylen en stund innan servering.
Fördela kycklingröran i tortillabröd. Häll på lite salsa, salladsmix, resten av rödlöken och toppa med vitlöksdipp. Stäng brödet och servera gärna med tortillachips.
Lycka till!
Publicerat 26/8 2014 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!