Ingredienser
- 225 g smör
- 200 g strösocker
- 2 st ägg
- 200 g choklad
- 6 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 36 st After Eight
- Annons: Köp ingredienser från Mathem
PT45M45 minuter
st
Söta chocolate chip cookies som toppas med en After Eight. Kakorna är snabba och enkla att baka och får en härlig choklad- och mintsmak.
Söta chocolate chip cookies som toppas med en After Eight. Kakorna är snabba och enkla att baka och får en härlig choklad- och mintsmak.
Laktosfritt recept*
*Välj laktosfritt smör.
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret i en kastrull och häll över det i en bunke. Häll i strösocker och blanda ihop, rör därefter ner äggen. Hacka chokladen och häll även ner den i bunken. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke. Rör sedan ner detta i smeten, lite i taget. Arbeta snabbt ihop till en deg. Dela degen i [get_antal] bitar och rulla dem till bollar. Platta ut dem något och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Grädda kakorna i ungefär 10-15 minuter. Ta sedan ut dem i ugnen och toppa varje kaka med en After Eight. Låt den smälta under tiden som kakorna svalnar.
Publicerat 30/12 2019 av Daniel Claesson