Laga hemma är en sida med enkla recept

Laga hemma

Historien om Laga hemma

Laga hemma lanserades den 10 februari 2013. Det är en receptsida som skapades för att Daniel (sidans grundare) skulle ha de recept han lagar samlade på ett ställe där han och hans vänner enkelt och snabbt kan komma åt dem var de än befinner sig.

Under de år som Laga hemma har funnits har fler och fler besökare hittat hit. I dag besöker tusentals personer Laga hemma en vanlig dag och antalet besökare ökar ständigt. Detta är den sjunde versionen av Laga hemma. Denna version lanserades hösten 2022, men uppdateras ständigt.

Du är varmt välkommen att söka efter och testa de recept som finns på sidan. Det läggs till fler och fler recept och fler funktioner är på gång. Jag hoppas att du tycker att Laga hemma är en bra sida för inspiration i matlagningen.

Om du har en fråga, tips eller kanske har hittat en bugg är du varmt välkommen att höra av dig. Skicka ett mejl till info@lagahemma.se.

Annonsering

Det finns möjlighet att annonsera på sidan, till väldigt förmånliga priser. Främst är annonsörer inom kategorin matlagning intressanta. Kontakta Daniel via info@lagahemma.se för mer information.

Integritetspolicy

Vi värna om alla våra användares integritet och för att dina personuppgifter ska vara säkra. Denna policy beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter.

Personuppgifter som samlas in

Vi vill samla in så få personuppgifter som möjligt, men behöver hantera vissa uppgifter. Vi hanterar och lagrar följande information:

Så används din information

Vi använder personuppgifterna till följande syften: