Picklad rödlök

Det klassiska tillbehöret

Picklad rödlök

Picklad rödlök görs på bara ett par minuter och med bara fyra ingredienser. Låt den sedan stå i kylen någon timme innan servering, så har du ett perfekt tillbehör till pulled pork, hamburgare, tacos och mycket mer.

Picklad rödlök görs på bara ett par minuter och med bara fyra ingredienser. Låt den sedan stå i kylen någon timme innan servering, så har du ett perfekt tillbehör till pulled pork, hamburgare, tacos och mycket mer.

Lagas på 10 minuter

PT10M10 minuter

4

portioner

Helt vegetariskt recept

Helt vegetariskt recept

Dela receptet

Dela receptet på Twitter Dela receptet på Facebook Dela receptet på Google+

Ingredienser

0,5 dl ättika (12 %)
1 dl socker
1,5 dl vatten
1 st rödlök
Köp alla ingredienser hos mat.se

Gör så här

  1. Häll ättika, socker och vatten i en kastrull. Låt koka upp och blanda tills sockret har löst upp sig.
  2. Skala löken och skiva den tunt. Lägg ner den i en glasburk och häll över sockerlagen.
  3. Låt allt stå i kylen i en timme innan servering.

Häll ättika, socker och vatten i en kastrull. Låt koka upp och blanda tills sockret har löst upp sig. Skala löken och skiva den tunt. Lägg ner den i en glasburk och häll över sockerlagen. Låt allt stå i kylen i en timme innan servering.

Smaklig måltid!

Publicerat 26/10 2018 av .

Kommentera receptet