X

Betygsätt detta recept

Sätt betyg på receptet.

Cannelloni med grillad kyckling

Cannelloni med grillad kyckling

PT45M45 minuter

4

portioner

Matlådevänligt

Passar matlåda

0

Cannelloni påminner en del om lasagne, men görs med ajvar i stället för en bechamelsås. Denna version fylls med färdiggrillad kyckling, babyspenat och mozzarella. Snabbt, enkelt och väldigt gott!

Cannelloni påminner en del om lasagne, men görs med ajvar i stället för en bechamelsås. Denna version fylls med färdiggrillad kyckling, babyspenat och mozzarella. Snabbt, enkelt och väldigt gott!

Ingredienser

1 st färdiggrillad kyckling
75 g färsk babyspenat
250 g mozzarella
250 g färska lasagneplattor
350 g ajvar relish, het
3 dl gräddfil
salt och peppar
Annons: Köp ingredienser från Mathem

Dela receptet

Dela receptet på Twitter
Dela receptet på Facebook
Dela receptet på Pinterest

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Rensa kycklingen på skinn och ben och dela köttet i mindre bitar. Lägg sedab köttet i en skål. Skölj babyspenaten och blanda ner den med kycklingen.
  3. Dela mozzarellaosten i små bitar och blanda ner den med kycklingen och spenaten. Fördela fyllningen på de färska lasagneplattorna, som sedan rullas ihop och läggs tätt i en ugnssäker form. Använd en form som precis rymmer alla rullar.
  4. Blanda ajvar relish, gräddfil och lite salt och peppar. Häll såsen över cannellonirullarna i ugnsformen. Se till att såsen täcker all pasta.
  5. Grädda cannellonin mitt i ugnen i ungefär 25 minuter, tills pastan är mjuk.

Sätt ugnen på 200°. Rensa kycklingen på skinn och ben och dela köttet i mindre bitar. Lägg sedab köttet i en skål. Skölj babyspenaten och blanda ner den med kycklingen. Dela mozzarellaosten i små bitar och blanda ner den med kycklingen och spenaten. Fördela fyllningen på de färska lasagneplattorna, som sedan rullas ihop och läggs tätt i en ugnssäker form. Använd en form som precis rymmer alla rullar. Blanda ajvar relish, gräddfil och lite salt och peppar. Häll såsen över cannellonirullarna i ugnsformen. Se till att såsen täcker all pasta. Grädda cannellonin mitt i ugnen i ungefär 25 minuter, tills pastan är mjuk.

Lycka till!

Publicerat 28/2 2016 av

Vad tycker du om receptet? Kommentera här!