X

Betygsätt detta recept

Sätt betyg på receptet.

Snabba piroger med pizzadeg

Snabba piroger med pizzadeg

PT30M30 minuter

2

portioner

Matlådevänligt

Passar matlåda

0

På en halvtimme kan du göra egna piroger. Tricket är att använda färdig pizzadeg och fylla med sådant som du själv gillar.

På en halvtimme kan du göra egna piroger. Tricket är att använda färdig pizzadeg och fylla med sådant som du själv gillar.

Glutenfritt recept

Glutenfritt recept*
*Använd glutenfri pizzadeg.

Laktosfritt recept

Laktosfritt recept*
*Välj laktosfria mejeriprodukter.

Tips

Du kan självklart fylla pirogerna med precis det du vill. Pirogerna går utmärkt att frysa efter att du har gräddat dem.

Ingredienser

400 g färdig pizzadeg
200 g tomatsås
100 g skinka
4 st champinjoner, färska
0,5 st gul lök
125 g mozzarella
1 st ägg
Annons: Köp ingredienser från Mathem

Dela receptet

Dela receptet på Twitter
Dela receptet på Facebook
Dela receptet på Pinterest

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Öppna förpackningen med pizzadeg och tomatsås. Rulla ut degen och kavla den lite tunnare. Skär den sedan i 4 bitar.
  3. Hacka skinkan och skiva champinjonerna tunt. Skala och finhacka löken. Lägg ner allt i en skål och blanda i tomatsåsen.
  4. Lägg degbitarna på en plåt med bakplåtspapper. Fördela fyllningen över degen. Dela mozzarellan och toppa fyllningen med den.
  5. Vik ihop degkanterna så att pirogerna stängs. Vispa upp ägget och pensla sedan pirogerna med det.
  6. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills degen är genomgräddad och pirogerna har fått fin yta.

Sätt ugnen på 225°. Öppna förpackningen med pizzadeg och tomatsås. Rulla ut degen och kavla den lite tunnare. Skär den sedan i [get_dubbel_antal] bitar. Hacka skinkan och skiva champinjonerna tunt. Skala och finhacka löken. Lägg ner allt i en skål och blanda i tomatsåsen. Lägg degbitarna på en plåt med bakplåtspapper. Fördela fyllningen över degen. Dela mozzarellan och toppa fyllningen med den. Vik ihop degkanterna så att pirogerna stängs. Vispa upp ägget och pensla sedan pirogerna med det. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills degen är genomgräddad och pirogerna har fått fin yta.

Lycka till!

Publicerat 1/1 2019 av

Vad tycker du om receptet? Kommentera här!