Gör så här
- Sätt ugnen på 175°. Smält margarinet och ställ åt sidan så att det svalnar.
-
Blanda socker, mjöl, mjölk, mald mandel, ägg, bakpulver, vaniljsocker, bittermandelolja och margarinet. Rör allt till en slät smet.
-
Smörj en långpanna och häll ner smeten i den. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Låt kakan svalna.
-
Glasyren
Blanda florsocker och vatten i en skål, häll gärna ner några droppar citronsaft. Bre ut en jämnt lager glasyr över kakan, låt stelna innan du delar den i bitar.
Sätt ugnen på 175°. Smält margarinet och ställ åt sidan så att det svalnar.
Blanda socker, mjöl, mjölk, mald mandel, ägg, bakpulver, vaniljsocker, bittermandelolja och margarinet. Rör allt till en slät smet.
Smörj en långpanna och häll ner smeten i den. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. Låt kakan svalna.
Glasyren:
Blanda florsocker och vatten i en skål, häll gärna ner några droppar citronsaft. Bre ut en jämnt lager glasyr över kakan, låt stelna innan du delar den i bitar.
Lycka till!
Publicerat 24/4 2014 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!