X

Betygsätt detta recept

Sätt betyg på receptet.

Rocky road

Rocky road

PT15M15 minuter

24

st

2

Choklad, olika sorters godis och salta nötter, kan det bli annat än succé? Detta julgodis är även en fin och snabblagad present att ge till någon som du tycker om.

Choklad, olika sorters godis och salta nötter, kan det bli annat än succé? Detta julgodis är även en fin och snabblagad present att ge till någon som du tycker om.

Tips

Jordnötterna kan bytas ut mot pistagenötter eller mandlar. Du kan även ha i russin eller annat godis om du föredrar det. Ha i en större andel mjölkchoklad om du vill ha sötare godis.

Ingredienser

150 g mörk choklad
150 g mjölkchoklad
150 g rostade jordnötter
1 dl minimarshmallows
1 dl geléhallon
10 st dumlekolor
Annons: Köp ingredienser från Mathem

Dela receptet

Dela receptet på Twitter
Dela receptet på Facebook
Dela receptet på Pinterest

Gör så här

  1. Bryt all choklad i bitar och låt smälta långsamt i vattenbad. Rör om då och då så att chokladen inte blir bränd.
  2. Blanda jordnötter, minimarshmallows och geléhallon i en skål. Ta ur dumlekolorna ur platsförpackningarna, dela dem på mitten och häll ner dem också. Häll sedan över den smälta chokladen och blanda.
  3. Häll ner smeten i en form (ca 20x25 cm om du gör 24 bitar) med bakplåtspapper. Ställ sedan in den i kylen tills chokladen har stelnat. Dela godiset i ca 24 bitar.

Bryt all choklad i bitar och låt smälta långsamt i vattenbad. Rör om då och då så att chokladen inte blir bränd. Blanda jordnötter, minimarshmallows och geléhallon i en skål. Ta ur dumlekolorna ur platsförpackningarna, dela dem på mitten och häll ner dem också. Häll sedan över den smälta chokladen och blanda. Häll ner smeten i en form (ca 20x25 cm om du gör 24 bitar) med bakplåtspapper. Ställ sedan in den i kylen tills chokladen har stelnat. Dela godiset i ca [get_antal] bitar.

Lycka till!

Publicerat 22/12 2020 av

Vad tycker du om receptet? Kommentera här!