Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör, så att den får färg och blir tillagad. Grovhacka soltorkade tomater, (spara oljan) och basilika. Dela mozzarellan i ganska små bitar.
-
Fördela kyckling, soltorkade tomater, mozzarella och basilika på
lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form. Formen ska precis få plats med alla rullar.
-
Blanda crème fraiche, Ajvar relish, mjölk, oljan från soltorkade tomaterna och salt. Häll
blandningen över rullarna.
-
Grädda mitt i ugnen ca 25 min, tills canellonin har fått fin färg på toppen.
Sätt ugnen på 225°. Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör, så att den får färg och blir tillagad. Grovhacka soltorkade tomater, (spara oljan) och basilika. Dela mozzarellan i ganska små bitar.
Fördela kyckling, soltorkade tomater, mozzarella och basilika på
lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnssäker form. Formen ska precis få plats med alla rullar.
Blanda crème fraiche, Ajvar relish, mjölk, oljan från soltorkade tomaterna och salt. Häll
blandningen över rullarna.
Grädda mitt i ugnen ca 25 min, tills canellonin har fått fin färg på toppen.
Lycka till!
Publicerat 3/2 2013 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!