Gör så här
- Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Spola dem i kallt vatten och låt
dem rinna av. Skär kycklingen i mindre bitar. Lägg dem ev. i valfri marinering (tex soja och limesaft samt riven ingefära) i ca 15 min.
-
Kärna ur och strimla paprikan, låt bambuskotten rinna av. Hacka rödlöken och dela ananasen i små bitar. Fräs paprika, bambuskott, lök, champinjonerna, ananas och currypastan i lite rapsolja i en wok eller stor stekpanna.
-
Tillsätt kokosmjölk och flytande honung. Låt allt koka upp. Stek under tiden kycklingen försiktigt i lite olja. Lägg nudlarna i woken och rör om. Tillsätt kycklingen och nötterna och låt allt bli genomvarmt.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Spola dem i kallt vatten och låt
dem rinna av. Skär kycklingen i mindre bitar. Lägg dem ev. i valfri marinering (tex soja och limesaft samt riven ingefära) i ca 15 min.
Kärna ur och strimla paprikan, låt bambuskotten rinna av. Hacka rödlöken och dela ananasen i små bitar. Fräs paprika, bambuskott, lök, champinjonerna, ananas och currypastan i lite rapsolja i en wok eller stor stekpanna.
Tillsätt kokosmjölk och flytande honung. Låt allt koka upp. Stek under tiden kycklingen försiktigt i lite olja. Lägg nudlarna i woken och rör om. Tillsätt kycklingen och nötterna och låt allt bli genomvarmt.
Lycka till!
Publicerat 3/2 2013 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!