Ingredienser
- 600 g nötfärs
- salt
- svartpeppar, grovmalen
- 2 tsk liquid smoke
- 1 msk smokey barbecuesås
- Annons: Köp ingredienser från Mathem
PT20M20 minuter
portioner
De här hamburgarna är galet goda. De är rökiga och fulla med smaker. Du kan grilla eller steka köttfärsbiffarna, de blir perfekta oavsett. Självklart ska du servera dem i fina hamburgerbröd med sallad och en god barbecuesås!
De här hamburgarna är galet goda. De är rökiga och fulla med smaker. Du kan grilla eller steka köttfärsbiffarna, de blir perfekta oavsett. Självklart ska du servera dem i fina hamburgerbröd med sallad och en god barbecuesås!
Glutenfritt recept
Lägg nötfärsen i en skål. Krydda rejält med salt och peppar. Häll ner liquid smoke och barbecuesås. Blanda snabbt ihop alla ingredienser. Forma till [get_antal] runda hamburgare. Värm en stekpanna (eller varför inte grillen?) till ganska hög värme. Stek hamburgarna i smör i ett par minuter per sida. De ska få fin yta och bli genomstekta. Servera hamburgarna i fina bröd, självklart tillsammans med sallad, lök och mer barbecuesås.
Publicerat 12/7 2015 av Daniel Claesson