Gör så här
- Putsa fläskytterfilén, strimla den sedan.
-
Skala gul lök, vitlök och ingefära. Strimla den gula löken, riv vitlök och ingefära. Kärna ut paprikan och strimla den, strimla även pak choi.
-
Värm en stekgryta med olja till medelvärme, bryn sedan fläskytterfilén. Krydda med salt och peppar. Lägg sedan köttet på en tallrik.
-
Fräs gul lök, vitlök, ingefära, paprika och pak choi, häll sedan tillbaka köttet. Tillsätt vatten, tomatpuré, sweet chilisås, vinäger och redning. Rör om och låt allt småkoka i ungefär fem minuter.
-
Servera grytan med nudlar eller ris och cashewnötter.
Putsa fläskytterfilén, strimla den sedan.
Skala gul lök, vitlök och ingefära. Strimla den gula löken, riv vitlök och ingefära. Kärna ut paprikan och strimla den, strimla även pak choi.
Värm en stekgryta med olja till medelvärme, bryn sedan fläskytterfilén. Krydda med salt och peppar. Lägg sedan köttet på en tallrik.
Fräs gul lök, vitlök, ingefära, paprika och pak choi, häll sedan tillbaka köttet. Tillsätt vatten, tomatpuré, sweet chilisås, vinäger och redning. Rör om och låt allt småkoka i ungefär fem minuter.
Servera grytan med nudlar eller ris och cashewnötter.
Lycka till!
Publicerat 2/1 2015 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!