Gör så här
- Putsa fläskfilén (skär bort överflödigt fett) och skär den i tjocka skivor som bultas lätt. Skär korven i bitar, strimla paprikan. Sila syltlök, gurka och oliver.
-
Fräs korven i en stekgryta och ta sedan upp den, bryn därefter fläskfilén i samma gryta. Krydda med salt, peppar och mejram, pressa ner vitlöken och strö över mjölet.
-
Lägg tillbaka korven när fläskfilén fått färg och blanda därefter ner paprikan, syltlöken, gurkan, oliverna och grädden. Låt grytan koka i fem till tio minuter. Smaka av och späd eventuellt med lite gurkspad.
Putsa fläskfilén (skär bort överflödigt fett) och skär den i tjocka skivor som bultas lätt. Skär korven i bitar, strimla paprikan. Sila syltlök, gurka och oliver.
Fräs korven i en stekgryta och ta sedan upp den, bryn därefter fläskfilén i samma gryta. Krydda med salt, peppar och mejram, pressa ner vitlöken och strö över mjölet.
Lägg tillbaka korven när fläskfilén fått färg och blanda därefter ner paprikan, syltlöken, gurkan, oliverna och grädden. Låt grytan koka i fem till tio minuter. Smaka av och späd eventuellt med lite gurkspad.
Lycka till!
Publicerat 3/2 2013 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!