Varm kräfttoast

Varm kräfttoast

PT15M15 minuter

2

st

Förnya och lyxa till dina klassiska toastmackor med denna snabba fyllning. Den smakar lite som skagenröra eftersom den innehåller kräftor, aioli, dill och citron. Du gör dem på bara ett par minuter.

Förnya och lyxa till dina klassiska toastmackor med denna snabba fyllning. Den smakar lite som skagenröra eftersom den innehåller kräftor, aioli, dill och citron. Du gör dem på bara ett par minuter.

Ingredienser

4 st skivor formfranska
4 st ostskivor
20 st kräftstjärtar
2 tsk vitlöksaioli
1 tsk dill
citronjuice
Köp hem ingredienserna från Hemköp

Dela receptet

Dela receptet på Twitter
Dela receptet på Facebook
Dela receptet på Pinterest

Gör så här

  1. Lägg bröden på en skärbräda, lägg en ostskiva på varje bröd. Fördela kräftor, aioli och dill på hälften av bröden, häll därefter några droppar citronjuice på kräftorna. Lägg på en brödskiva (med osten neråt) på fyllningen.
  2. Grädda dubbelmackorna i ett toastjärn i ett par minuter, tills osten har smält och brödskivorna är gyllenbruna. Servera dem medan de fortfarande är varma.

Lägg bröden på en skärbräda, lägg en ostskiva på varje bröd. Fördela kräftor, aioli och dill på hälften av bröden, häll därefter några droppar citronjuice på kräftorna. Lägg på en brödskiva (med osten neråt) på fyllningen. Grädda dubbelmackorna i ett toastjärn i ett par minuter, tills osten har smält och brödskivorna är gyllenbruna. Servera dem medan de fortfarande är varma.

Lycka till!

Publicerat 25/12 2014 av

Vad tycker du om receptet? Kommentera här!