Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
-
Skölj och hacka purjolök och vitkål. Låt fräsa i en stekgryta med lite smör. Häll ner nötfärsen, fördela den jämnt och låt den få färg.
-
Tillsätt kidneybönorna. Kärna ur och hacka paprikan, häll därefter ner den i grytan.
-
Krydda med salt, peppar och tacokryddmix. Häll i krossade tomater och tomatpuré, rör om och låt såsen småkoka under lock i 10-15 minuter.
-
Fördela köttfärssåsen jämnt i mitten av tortillabröden. Rulla ihop, lägg dem i en ugnsform med brödkanterna nedåt. Toppa med ost och gratinera högt i ugnen i ungefär tio minuter, tills osten har smält och blivit gyllenbrun.
Sätt ugnen på 225°.
Skölj och hacka purjolök och vitkål. Låt fräsa i en stekgryta med lite smör. Häll ner nötfärsen, fördela den jämnt och låt den få färg.
Tillsätt kidneybönorna. Kärna ur och hacka paprikan, häll därefter ner den i grytan.
Krydda med salt, peppar och tacokryddmix. Häll i krossade tomater och tomatpuré, rör om och låt såsen småkoka under lock i 10-15 minuter.
Fördela köttfärssåsen jämnt i mitten av tortillabröden. Rulla ihop, lägg dem i en ugnsform med brödkanterna nedåt. Toppa med ost och gratinera högt i ugnen i ungefär tio minuter, tills osten har smält och blivit gyllenbrun.
Lycka till!
Publicerat 1/10 2014 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!