Gör så här
- Sätt ugnen på 225°.
-
Skala och hacka löken. Fräs den i en stekpanna eller gryta, tillsammans med lite smör. Tillsätt nötfärsen, krydda med salt och peppar och låt allt få lite färg.
-
Häll ner tomatpuré, krossade tomater, basilika, kalvfond och balsamvinäger. Rör om och låt sedan köttfärssåsen småkoka under lock i fem till tio minuter.
-
Lägg ungefär två matskedar köttfärssås på varje lasagneplatta. Rulla ihop och lägg alla cannellonirullarna i en ugnsform. Välj en där de precis får plats.
-
Blanda ajvar relish och mjök. Häll över cannellonin. Toppa slutligen med riven ost.
-
Gratinera cannellonin mitt i ugnen i ungefär 25 minuter.
Sätt ugnen på 225°.
Skala och hacka löken. Fräs den i en stekpanna eller gryta, tillsammans med lite smör. Tillsätt nötfärsen, krydda med salt och peppar och låt allt få lite färg.
Häll ner tomatpuré, krossade tomater, basilika, kalvfond och balsamvinäger. Rör om och låt sedan köttfärssåsen småkoka under lock i fem till tio minuter.
Lägg ungefär två matskedar köttfärssås på varje lasagneplatta. Rulla ihop och lägg alla cannellonirullarna i en ugnsform. Välj en där de precis får plats.
Blanda ajvar relish och mjök. Häll över cannellonin. Toppa slutligen med riven ost.
Gratinera cannellonin mitt i ugnen i ungefär 25 minuter.
Lycka till!
Publicerat 19/1 2015 av Daniel Claesson
Vad tycker du om receptet? Kommentera här!