Asiatiska räkor och nudlar

Snabb wok

Asiatiska räkor och nudlar

Detta är en väldigt snabb och välsmakande rätt med räkor, risnudlar, spenat och ingefära. Hela rätten är klar på 20 minuter och smakar väldigt gott och asiatiskt.

Detta är en väldigt snabb och välsmakande rätt med räkor, risnudlar, spenat och ingefära. Hela rätten är klar på 20 minuter och smakar väldigt gott och asiatiskt.

Lagas på 20 minuter

PT20M20 minuter

4

portioner

Matlådevänligt

Passar matlåda

Dela receptet

Dela receptet på Twitter Dela receptet på Facebook Dela receptet på Google+

Ingredienser

25 g färsk ingefära
2 st vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
salt och peppar
300 g risnudlar
500 g räkor, skalade
160 g bladspenat
Köp alla ingredienser hos mat.se

Gör så här

  1. Skala ingefära och vitlök, finhacka det sedan. Fräs i en gryta med lite olja. Häll ner grädde och lite salt och peppar. Rör om och låt koka ihop i fem minuter.
  2. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll av vattnet.
  3. Lägg ner räkor och bladspenat i grädden, rör om och låt sjuda i någon minut. Blanda till sist i nudlarna, servera därefter direkt.

Skala ingefära och vitlök, finhacka det sedan. Fräs i en gryta med lite olja. Häll ner grädde och lite salt och peppar. Rör om och låt koka ihop i fem minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll av vattnet. Lägg ner räkor och bladspenat i grädden, rör om och låt sjuda i någon minut. Blanda till sist i nudlarna, servera därefter direkt.

Smaklig måltid!

Publicerat 2/2 2015 av .

Mer fisk

Saffransfisk i ugn
Krämig laxgryta

Krämig laxgryta

Lagas på 20 min20 min  Matlådevänligt

Laxpaj

Laxpaj

Lagas på 60 min60 min  Matlådevänligt

Kommentera receptet