Ingredienser
- 25 g färsk ingefära
- 2 st vitlöksklyftor
- 3 dl matlagningsgrädde
- salt och peppar
- 300 g risnudlar
- 500 g räkor, skalade
- 160 g bladspenat
Detta är en väldigt snabb och välsmakande rätt med räkor, risnudlar, spenat och ingefära. Hela rätten är klar på 20 minuter och smakar väldigt gott och asiatiskt.
Detta är en väldigt snabb och välsmakande rätt med räkor, risnudlar, spenat och ingefära. Hela rätten är klar på 20 minuter och smakar väldigt gott och asiatiskt.
PT20M20 minuter
portioner
Passar matlåda
Glutenfritt recept
Skala ingefära och vitlök, finhacka det sedan. Fräs i en gryta med lite olja. Häll ner grädde och lite salt och peppar. Rör om och låt koka ihop i fem minuter. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll av vattnet. Lägg ner räkor och bladspenat i grädden, rör om och låt sjuda i någon minut. Blanda till sist i nudlarna, servera därefter direkt.
Publicerat 2/2 2015 av Daniel Claesson
15 min
20 min
30 min
20 min
Annons ▼
Annons ▼