Ingredienser
- 5 dl pasta
- 3 dl crème fraiche eller gräddfil
- 150 g kräftstjärtar
- 75 g fetaost
- 50 g soltorkade tomater
- 2 msk chilisås
- salt och peppar
- färsk basilika
- Annons: Köp ingredienser från Mathem
PT20M20 minuter
portioner
Passar matlåda
En lätt och god sommarpasta med kräftor, fetaost och soltorkade tomater. Den är lika god att äta varm som kall och tar inte mer än 20 minuter att laga.
En lätt och god sommarpasta med kräftor, fetaost och soltorkade tomater. Den är lika god att äta varm som kall och tar inte mer än 20 minuter att laga.
Glutenfritt recept*
*Om du använder glutenfri pasta.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Häll crème fraiche eller gräddfil i en skål. Låt kräftstjärtarna rinna av och häll sedan ner dem. Dela fetaosten och soltorkade tomater och rör ner i skålen. Tillsätt chilsås och krydda med salt och peppar. Rör slutligen ner lite färsk basilika. Häll av pastan när den är färdigkokt och blanda ner den i såsen.
Publicerat 9/7 2014 av Daniel Claesson