Asiatiska räkor och nudlar

Snabb wok

Asiatiska räkor och nudlar

Detta är en väldigt snabb och välsmakande rätt med räkor, risnudlar, spenat och ingefära. Hela rätten är klar på 20 minuter och smakar väldigt gott och asiatiskt.

Dela receptet

Dela receptet på Twitter Dela receptet på Facebook Dela receptet på Google+
Lagas på 20 minuter

20 minuter

4

portioner

Matlådevänligt

Passar matlåda

Ingredienser

25 g färsk ingefära
2 st vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
salt och peppar
300 g risnudlar
500 g räkor, skalade
160 g bladspenat

Gör så här

  1. Skala ingefära och vitlök, finhacka det sedan. Fräs i en gryta med lite olja. Häll ner grädde och lite salt och peppar. Rör om och låt koka ihop i fem minuter.
  2. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll av vattnet.
  3. Lägg ner räkor och bladspenat i grädden, rör om och låt sjuda i någon minut. Blanda till sist i nudlarna, servera därefter direkt.
Smaklig måltid!

Publicerat 2/2 2015 av Daniel Claesson.

Asiatiska räkor och nudlar

Kommentera receptet