Cannelloni med grillad kyckling

I en snabb ajvarsås

Cannelloni med grillad kyckling

Cannelloni påminner en del om lasagne, men görs med ajvar i stället för en bechamelsås. Denna version fylls med färdiggrillad kyckling, babyspenat och mozzarella. Snabbt, enkelt och väldigt gott!

Dela receptet

Dela receptet på Twitter Dela receptet på Facebook Dela receptet på Google+
Lagas på 45 minuter

45 minuter

4

portioner

Matlådevänligt

Passar matlåda

Ingredienser

1 st färdiggrillad kyckling
75 g färsk babyspenat
250 g mozzarella
250 g färska lasagneplattor
350 g ajvar relish, het
3 dl gräddfil
salt och peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Rensa kycklingen på skinn och ben och dela köttet i mindre bitar. Lägg sedab köttet i en skål. Skölj babyspenaten och blanda ner den med kycklingen.
  3. Dela mozzarellaosten i små bitar och blanda ner den med kycklingen och spenaten. Fördela fyllningen på de färska lasagneplattorna, som sedan rullas ihop och läggs tätt i en ugnssäker form. Använd en form som precis rymmer alla rullar.
  4. Blanda ajvar relish, gräddfil och lite salt och peppar. Häll såsen över cannellonirullarna i ugnsformen. Se till att såsen täcker all pasta.
  5. Grädda cannellonin mitt i ugnen i ungefär 25 minuter, tills pastan är mjuk.
Smaklig måltid!

Publicerat 28/2 2016 av Daniel Claesson.

Cannelloni med grillad kyckling

Mer fågel

Kycklingenchiladas
Kycklinglasagne

Kycklinglasagne

Lagas på 90 min90 min  Matlådevänligt

Pulled chicken

Pulled chicken

Lagas på 2.5 timmar2.5 timmar  Matlådevänligt

Kommentera receptet