Varm kräfttoast

Kräftstjärtar, aioli och dill

Varm kräfttoast

Förnya och lyxa till dina klassiska toastmackor med denna snabba fyllning. Den smakar lite som skagenröra eftersom den innehåller kräftor, aioli, dill och citron. Du gör dem på bara ett par minuter.

Dela receptet

Dela receptet på Twitter Dela receptet på Facebook Dela receptet på Google+
Lagas på 15 minuter

15 minuter

2

st

Ingredienser

4 st skivor formfranska
4 st ostskivor
20 st kräftstjärtar
2 tsk vitlöksaioli
1 tsk dill
citronjuice

Gör så här

  1. Lägg bröden på en skärbräda, lägg en ostskiva på varje bröd. Fördela kräftor, aioli och dill på hälften av bröden, häll därefter några droppar citronjuice på kräftorna. Lägg på en brödskiva (med osten neråt) på fyllningen.
  2. Grädda dubbelmackorna i ett toastjärn i ett par minuter, tills osten har smält och brödskivorna är gyllenbruna. Servera dem medan de fortfarande är varma.
Smaklig måltid!

Publicerat 25/12 2014 av Daniel Claesson.

Varm kräfttoast

Kommentera receptet