Grymma hamburgare

Med fantastiskt rökig smak

Grymma hamburgare

De här hamburgarna är galet goda. De är rökiga och fulla med smaker. Du kan grilla eller steka köttfärsbiffarna, de blir perfekta oavsett. Självklart ska du servera dem i fina hamburgerbröd med sallad och en god barbecuesås!

De här hamburgarna är galet goda. De är rökiga och fulla med smaker. Du kan grilla eller steka köttfärsbiffarna, de blir perfekta oavsett. Självklart ska du servera dem i fina hamburgerbröd med sallad och en god barbecuesås!

Lagas på 20 minuter

PT20M20 minuter

4

portioner

Dela receptet

Dela receptet på Twitter Dela receptet på Facebook Dela receptet på Google+

Ingredienser

600 g nötfärs
salt
svartpeppar, grovmalen
2 tsk liquid smoke
1 msk smokey barbecuesås
Köp alla ingredienser hos mat.se

Gör så här

  1. Lägg nötfärsen i en skål. Krydda rejält med salt och peppar. Häll ner liquid smoke och barbecuesås. Blanda snabbt ihop alla ingredienser. Forma till 4 runda hamburgare.
  2. Värm en stekpanna (eller varför inte grillen?) till ganska hög värme. Stek hamburgarna i smör i ett par minuter per sida. De ska få fin yta och bli genomstekta.
  3. Servera hamburgarna i fina bröd, självklart tillsammans med sallad, lök och mer barbecuesås.

Lägg nötfärsen i en skål. Krydda rejält med salt och peppar. Häll ner liquid smoke och barbecuesås. Blanda snabbt ihop alla ingredienser. Forma till [get_antal] runda hamburgare. Värm en stekpanna (eller varför inte grillen?) till ganska hög värme. Stek hamburgarna i smör i ett par minuter per sida. De ska få fin yta och bli genomstekta. Servera hamburgarna i fina bröd, självklart tillsammans med sallad, lök och mer barbecuesås.

Smaklig måltid!

Publicerat 12/7 2015 av .

Kommentera receptet