God morgon, sök recept här

Visa sökfilter

  • Recept inom kategorierna

  • Som passar till

  • Som är

Nya recept

Glutenfria semlor

Glutenfria semlor

Klassiska semlor, men i glutenfri version. De blir fina och goda och lagom stora! Bullarna går bra att frysa, så behöver du bara tina och fylla dem innan servering.

 80 minuter  Gluten- och laktosfritt recot
Kycklingshawarma - smakrik kycklingkebab

Kycklingshawarma - smakrik kycklingkebab

Strimlade kycklingfiléer får marineras med yoghurt, kryddor, ketchup, vitlök och vinäger och sedan tillagas i ugn med lök och paprika. Servera i bröd med sallad och en god sås, så har du en kanongod middag!

 3 timmar  Matlådevänligt  Gluten- och laktosfritt recot
Hemmagjord dippmix
Helt vegetariskt recept

Hemmagjord dippmix

Det går både snabbt och enkelt att blanda ihop en kryddmix till en dippsås. Detta är en klassisk dipp som funkar lika bra till chips som till morotsstavar.

 5 minuter  Gluten- och laktosfritt recot
Baconlindad tofu

Baconlindad tofu

En enkel och god rätt, där en liten mängd kött i form av bacon ger smak till en stor mängd protein i form av tofun. Detta går snabbt att laga och kan serveras med en stor mängd tillbehör.

 15 minuter  Matlådevänligt  Gluten- och laktosfritt recot
Pannkakor med risgrynsgröt
Lakto-ovo-vegetariskt recept

Pannkakor med risgrynsgröt

Om du har överbliven risgrynsgröt (hemmagjord eller färdigköpt) så kan du snabbt göra goda och mättande pannkakor. De påminner om amerikanska pannkakor och smakar som en blandning av gröt och pannkakor.

 30 minuter  Glutenfritt

Långkok i helgen?

Recept på enkel mat att laga hemma

Laga hemma är en receptsida med enkel, snabb och god mat. Här hittar du bra recept för alla tillfällen, de är ofta både enkla och snabba att laga, oavsett om du söker recept för en enkel lunch, god middag eller en utsökt dessert.